Service och installation av värmepumpar

Just nu har vi problem med våra kontaktformulär. Vi ber er därför att kotakta oss direkt på info@skaraborgsvarme.se istället.

Installation av värmepumpar

Luft - luft - värmepump

Vi på Skaraborgs Värme & Ventilation har en hög kompetens och över 25 års erfarenhet av installation och service av värmepumpar.

När du anlitar oss kan du förvänta dig hög kvalité, konkurrenskraftiga priser och snabb service.

När man som vi, menar allvar med att man tar ansvar för utfört arbete måste arbetet bygga på kvalité. Vi är ytterst noga med att kunden är nöjd med det arbete vi utför. Naturligtvis lämnas garanti på vårt arbete och våra produkter. Efter utförd installation av t.ex. bergvärme följer vi upparbetet efter några månader med en sk igångkörning, där vi kommer ut på plats för att kontrollera att värmepumpen fungerar optimalt och efter Era behov. Detta är naturligtvis kostnadsfritt.

Om du anlitar oss för nyinstallation av värmepump har du dessutom fördelen att få ”allt” i samma företag. Vi tar hand om allt administrativt som behöver ordnas avseende värmepumpen. Du kan lugnt luta dig tillbaka ”så fixar vi resten”.

Vi är auktoriserade serviceombud för IVT, Nibe, Bosch m.fl.

Då vi är ett auktoriserat serviceombud för era värmepumpar så lagerhåller vi dom flesta reservdelar från dessa. Fördelen med detta är att ni kan kontakta oss hela vägen, allt från installationen fram till eventuell service som behöver genomföras.

VÅR TRYGGHET TILL KUND
Försäljning - Installation - Service