Service och installation av värmepumpar

Installation av värmepumpar

Luft - luft - värmepump

Vi på Skaraborgs Värme & Vantilation har en hög kompetens och över 20 års erfaranhet av installation och service av värmepumpar.

När du anlitar oss kan du förvänta dig kvalité, konkurrenskraftiga priser och snabb service.

När man som vi, menar allvar med att man tar ansvar för utfört arbete måste arbetet bygga på kvalité. Vi är ytterst noga med att kunden är nöjd med det arbete vi utför. Naturligtvis lämnas garanti på vårt arbete och våra produkter. Efter utförd installation av t.ex. bergvärme följer vi upparbetet efter någon månad med en så kallad igångkörning, där vi kommer ut på plats för att kontrollera att värmepumpen fungerar efter era behov. Detta är naturligtvis kostnadsfritt.

Om du anlitar oss för nyinstallation av värmepump har du dessutom fördelen att få ”allt” i samma företag. Vi tar hand om allt administrativt som behöver ordnas. Du kan lungt luta dig tillbaka ”så fixar vi resten”.

Vi är auktoriserade serviceombud för IVT, Nibe, Electro Standard, Bosch m.fl.

Då vi är ett auktoriserat serviceombud för era värmepumpar så lagerhåller vi reservdelar från dessa. Fördelen med detta är att ni kan kontakta oss hela vägen, allt från installationen fram till eventuell sevice som behöver genomföras.

Vi har även jourverksamhet som innebär att ni kan få tag på oss efter normaöl arbetstid.

TRYGGHETEN FÖR DIG SOM KUND ÄR VIKTIGAST FÖR OSS.