Service och installation av värmepumpar

Just nu har vi problem med våra kontaktformulär. Vi ber er därför att kotakta oss direkt på info@skaraborgsvarme.se istället.

Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Bostadsrättsföreningar - fastighetsägare

Vi på Skaraborgs Värme o Ventilation AB är ett ackrediterat serviceföretag som i huvudsak arbetar med service och installation av värmepumpar. Då vi sedan länge samarbetar med många bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i gamla ”Skaraborgs län” så har vi lång erfarenhet och hög kompetens av frånluftsvärmepumpar.

 

 

Vi erbjuder en komplett lösning till Er bostadsrättsförening eller fastighetsbolag vilket innebär ett helkoncept med Värme/Ventilation och Kyljobb. Vi tar alltså hand om all service, samt erbjuder vi mycket förmånliga utbytesofferter vid byten av befintliga värmepumpar.
 

Vi är serviceombud för IVT, Nibe och Bosch mm.

Då vi är ett auktoriserat serviceombud för Era värmepumpar så lagerhåller vi dom flesta reservdelar till dessa, och vid tecknande av samarbetsavtal med oss får Ni tillgång till telefonnummer där Ni kan få i första hand telefonhjälp även under normalt ledig tid utan extrakostnader för Er.
Ni kan även göra eventuell felanmälan direkt från vår webbplats.

Låter detta intressant så hör av Er  så vi kan lägga offert på funktionskontroller, utbytesmaskiner mm. Er kontakt hos oss är eller Helen Wallin Börjesson 0501-711 77.