Service och installation av värmepumpar

Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Bostadsrättsföreningar - fastighetsägare

Vi på Skaraborgs Värme o Ventilation AB är ett ackrediterat serviceföretag som i huvudsak arbetar med service och installation av värmepumpar. Då vi sedan länge samarbetar med många bostadsrättsföreningar och fastighetsföretag i gamla ”Skaraborgs län” så har lång erfarenhet och hög kompetens av frånluftsvärmepumpar.

 

 

Vi erbjuder en komplett lösning till Er bostadsrättsförening eller fastighetsföretag vilket innebär ett helkoncept med Värme/Ventilation, El och KylinInstallation. Vi tar alltså hand om all service, samt erbjuder vi mycket förmånliga utbytesofferter vid byten av befintliga värmepumpar. Vi håller alltid ” akutmaskiner” i lager.
 

Vi är ett auktoriserade serviceombud för IVT, Nibe, Elektro Standard, Bosch mm.

Då vi är ett auktoriserat serviceombud för Era värmepumpar så lagerhåller vi reservdelar till dessa, och vid tecknande av servicekontrakt/avtal med oss får Ni tillgång till telefonnummer där Ni kan få hjälp även under normalt ledig tid utan extrakostnader för Er. Ni kan även göra eventuell felanmälan direkt från vår webbplats.

Låter detta intressant så hör av Er  så vi kan lägga offert på funktionskontroller, utbytesmaskiner energideklarationer mm. Er kontakt hos oss är Peter Sternhag: 070-462 15 03 eller Helen Wallin Börjesson 0501-711 77.