Service och installation av värmepumpar

Just nu har vi problem med våra kontaktformulär. Vi ber er därför att kotakta oss direkt på info@skaraborgsvarme.se istället.

Service och tjänster från oss på Skaraborgs Värme och Ventilationsservice

Service och tjänster

När du anlitar oss ska du förvänta dig kvalité, konkurrenskraftiga priser och snabb service.

Vi har hög kompetens och mångårig erfaren inom områdena värme och ventilation. Vi åtar oss uppgifter alltifrån totallösningar i samband med nyproduktion och renoveringar till försäljning av material och anläggningar, samt konsultation. Vår kompetens och våra övriga resurser spänner över områdena värme, kyla och ventilation.

Kvalitet

När man som vi menar allvar med att man tar ansvar för utfört arbete måste arbetet bygga på kvalité. Vi är ytterst noga med att kunden är nöjd med det vi gör. Naturligtvis lämnas garanti. Garantitiden är två år.

Konkurrenskraftiga priser

Konkurrenskraftiga priser är det vi lever på. Vi erbjuder bättre priser än vad våra kunder kan få någon annanstans för motsvarande produkt och tjänst. När det gäller värmepumpar kan vi sälja till rena grossistpriser.

Snabb service

Med service menar vi att vi gör allt vad som står i vår makt för att ställa upp när våra kunder behöver oss. Det gäller oavsett storlek på jobb. Vi försöker förutse vad kunden kan behöva eller råka ut för. Vi eftersträvar att ha nödvändiga reservdelar och annat material på lager och vi har dessutom goda kontakter med de bästa leverantörerna i branschen. Dessutom strävar vi efter mottot att vår service ska vara snabb, det är viktigt.